Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Mirë se vini në Bel Medic International

Poliklinika për familjen tuaj

Klinikat tona

Ortopedija

Lexoje

ORL

Lexoje

Kirurgjia plastike

Lexoje

Radiologjia

Lexoje

Kirurgjia vaskulare

Lexoje

Pediatria

Lexoje

Reumatologjia

Lexoje

Kirurgjia e përgjithshme

Lexoje

Nefrologjia

Lexoje

Endokrinologji

Lexoje

Mjekësia familjare

Lexoje

Gjinekologji

Lexoje

Neurologia

Lexoje

Dermatologjia

Lexoje

Interne

Lexoje

Kardiologjia

Lexoje

Laboratori

Lexoje

Ekipi ynë

Ekspertët më të shquar janë përgjegjës për ne

Dr Bratislav Pejic

Specialist I Urologjisë

Lexoje

Prof. Dr Nebojsa Stojanovic

Specialist i neurokirurgjisë

Lexoje

Primarius dr. Tomislav Arsenijevic

Specialist i radiologjisë dhe diagnostikës me ultratingull

Lexoje