Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Dr Radivoje Lazic

Specialist i urologjisë

Përvoja e punës:

  • 2017 – specialist i urologjisë, Bel Medic Beograd
  • 1998 – specialist i urologjisë, spitali i përgjithshëm Pozharevc
  • 1995 – mjek i praksës së përgjithshme, shtëpia e shëndetit Pozharevc
  • anëtar i shoqatës së mjekëve të Sërbisë
  • anëtar i shoqatës së urologëve të Evropës
  • anëtar i shoqatës së urologëve të Sërbisë

Në poliklinikën Bel Medic International kryen:

  • Vizita urologjike
  • Ultrazë urologjik-( veshkëve, fshikëzës urinare,prostates , skrotumeve)

Mjekët tanë

Dr Dejan Peric

Specialist i kirurgjisë së përgjithshme, subspecialist i kardiokirurgjisë

Lexoje

Dr Radivoje Lazic

Specialist i urologjisë

Lexoje

Prof. dr Radojica Stolic

Specialist i nefrologjisë

Lexoje

Prof. Dr Milorad Adzic

Specialist i ORL- së

Lexoje

Primarius. mr. sc. mjek . dr. Goran Zoric

Specialist i kirurgjisë së përgjithshme subspecialist i kirurgjisë endokrine

Lexoje

Primarius dr. Tomislav Arsenijevic

Specialist i radiologjisë dhe diagnostikës me ultratingull

Lexoje

Prof. Dr Nebojsa Krstic

Dermatovenerologjia e specializuar

Lexoje

Prof. dr Ljiljana Smilic

Specialiste e mjekësisë interne, subspecialiste e reumatologjisë dhe imunologjisë.

Lexoje