Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Dr. Sabir Sagdat

Specialist gastroenterolog

Në poliklinikën Bel Medic kryen:

  • Vizita pacientëve ambulantiv dhe të hospitalizuar
  • Ultrazë i abdomenit
  • Gastroskopi dhe kolonoskopi me anestezion lokal dhe të përgjithshëm