Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Prof. dr Radojica Stolic

Specialist i nefrologjisë

Përvoja e punës:

  • klinika interne në Prishtinë
  • qendra për nefrologji dhe dializë, Qendra Klinike Kragujevc
  • drejtor i qendrës për nefrologji dhe dializë
  • professor i mjekësisë interne, Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë- Kragujevc
  • udhëheqës i departamenit për edukim ndër profesional në studimet akademike të integruara të stomatologjisë.

Në poliklinikën Bel Medic International kryen:

  • bisedë anamneze me pacientin
  • vizitë me ultratingull – veshkëve
  • vizitë me ultratingull- traktit urinar
  • ultratingull të abdomenit
  • konsultime lidhur me krijimin dhe komplikimet eventuale të fistullës arterio- venoze për hemodializë

Mjekët tanë

Dr Dejan Peric

Specialist i kirurgjisë së përgjithshme, subspecialist i kardiokirurgjisë

Lexoje

Dr Radivoje Lazic

Specialist i urologjisë

Lexoje

Prof. dr Radojica Stolic

Specialist i nefrologjisë

Lexoje

Prof. Dr Milorad Adzic

Specialist i ORL- së

Lexoje

Primarius. mr. sc. mjek . dr. Goran Zoric

Specialist i kirurgjisë së përgjithshme subspecialist i kirurgjisë endokrine

Lexoje

Primarius dr. Tomislav Arsenijevic

Specialist i radiologjisë dhe diagnostikës me ultratingull

Lexoje

Prof. Dr Nebojsa Krstic

Dermatovenerologjia e specializuar

Lexoje

Prof. dr Ljiljana Smilic

Specialiste e mjekësisë interne, subspecialiste e reumatologjisë dhe imunologjisë.

Lexoje