Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë

Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë është pasqyrim i gjendjes së mirë shëndetësore, por edhe rezultat i kujdesit dhe trajtimit me kohë të çdo ndryshimi.  Edhe nëse është fjala për nevojat e tretmanit medicino- kozmetologjik të lëkurës Suaj , ose edhe për simptomet të cilat mund të tregojnë për sëmundjet lëkurore, dermatologët e poliklinikës Bel Medic janë në shërbimin tuaj. Me një sërë programesh për trajtim të lëkurës, e cila është pjesë e pandashme e terapisë dermatologjike, ekspertët e shtëpisë sonë Juve para së gjithash ju sigurojnë  vizitë të mirëfilltë dermatologjike për fëmijë dhe të rritur , si dhe zbulimin e hershëm të ndryshimeve dyshyese për melanomë.

Doktor Nebojša Krstić

Klinikat tona

Klinikat më moderne – ekspertët më të shquar

Endokrinologji

Vizita endokrinologjike Vizita endokrinologjike përfshin bashkëbised...

Lexoje

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeça...

Lexoje

Gjinekologji

Gjinekologji Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin ...

Lexoje

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë ...

Lexoje

Kardiologjia

Kardiologjia Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në...

Lexoje

Interne

Mjekësia interne Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundj...

Lexoje