Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Gjinekologji

Gjinekologji

Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin e sistemit reproduktiv femëror.

Gjinekologjia modern është ngusht e lidhur me akusherinë , për ate edhe studjon dhe përcjell ndryshimet në trupin e femrës lidhur me shtatzaninë dhe lindjen që nga moment i fillimit të shtatzanisë  dhe deri në fund të  periudhës postpartale

Ekipi klinik prej ekspertësh në Bel Medic International ju ofron të gjitha llojet e vizitave  gjinekologjike, sikurse ato vjetore, ashtu edhe testin Papanicolaou, doubël, triplël dhe quadriplël testi, ndihmë dhe këshilla gjat përzgjedhjes së terapisë kontraceptive dhe kirurgji minimale invasive, amniocentezë joinvazive si dhe pregatitja për fekondim artificial.

Klinikat tona

Klinikat më moderne – ekspertët më të shquar

Endokrinologji

Vizita endokrinologjike Vizita endokrinologjike përfshin bashkëbised...

Lexoje

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeça...

Lexoje

Gjinekologji

Gjinekologji Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin ...

Lexoje

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë ...

Lexoje

Kardiologjia

Kardiologjia Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në...

Lexoje

Interne

Mjekësia interne Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundj...

Lexoje