Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Interne

Mjekësia interne

Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundjet  e organeve të brendshme në degët e së cilës hynë: endokrinologjia, kardiologjia, pulmologjia, gastroenterologjia, reumatologjisa, alergologjia, hematologjia, nefrologjia, onkologjia. Ekipi i internistëve të klinikës Bel Medic përbëhet prej ekspertëve të lëmive përkatëse internistike të cilët bashkëpunojnë ngusht dhe në mënyrë të kordinuar mjekojnë  pacientin.

Procedurat e nevojshme diagnostike (analizat  laboratorike, inqizimet me rentgen, vizita me ultrazë) mund të bëhen menjëherë pa termin të ri dhe pritje.  Rezultatet e nevojshme diagnostike përpunohen shumë shpejt, gjë e cila shkurton kohën deri te vendosja e diagnoses dhe fillimin e tretmanit mjekësor.

Doktor Ljiljana Smilić

Klinikat tona

Klinikat më moderne – ekspertët më të shquar

Endokrinologji

Vizita endokrinologjike Vizita endokrinologjike përfshin bashkëbised...

Lexoje

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeça...

Lexoje

Gjinekologji

Gjinekologji Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin ...

Lexoje

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë ...

Lexoje

Kardiologjia

Kardiologjia Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në...

Lexoje

Interne

Mjekësia interne Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundj...

Lexoje