Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Kardiologjia

Kardiologjia

Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në Graçanicë ofron shërbime diagnostike, vizita nga lëmia e kardiologjisë përfshi edhe  diagnostikën me ultrazë .

Nëse ju duhet vizitë nga internisti kardiolog, internistët tanë janë në shërbimin tuaj.

Ordinanca kardiologjike Bel Medic është vendi i duhur ku mund t’i zgjidhni  të gjitha dyshimet tuaja dhe mjekoni  simptomet dhe gjendjet  e pacientit:

 • Dhimbje në gjoks
 • Puna jo e rregullt e ritmit të zemrës ( kapërcimet në zemër )
 • Ndjenja e mungesës së oksigjenit
 • Vështirësitë nga ngarkesa fizike
 • Marramendjet, e pamur e turbullt dhe humbje e vetëdijes
 • Tension i lartë i gjakut
 • Zhurma në zemër
 • Angina pectoris
 • Gjendjet para infarktit
 • Gjendjet pas infarktit
 • Dobësi e muskujve të zemrës
 • Lodhje e zemrës
 • Aritmitë
 • Sëmundjet e valvulave
 • Sëmundjet e lindura të zemrës
 • Vlerat e rritura të yndyrës në gjak
 • Kontrolla dhe vlerësimi i pacientëve që trajtohen me terapi antikoagulant

Vizita kardiologjike është vizitë specialistike nga kardiologu ku hyn: anamneza, ekzaminimi fizik dhe hulumtimet tjera që ndihmojnë në vendosjen e diagnoses së saktë dhe përshkrun terapinë.

Klinikat tona

Klinikat më moderne – ekspertët më të shquar

Endokrinologji

Vizita endokrinologjike Vizita endokrinologjike përfshin bashkëbised...

Lexoje

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeça...

Lexoje

Gjinekologji

Gjinekologji Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin ...

Lexoje

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë ...

Lexoje

Kardiologjia

Kardiologjia Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në...

Lexoje

Interne

Mjekësia interne Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundj...

Lexoje