Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeçare rekomandohet një herë në vit e më vonë çdo 6 muaj. Përmes analizave të  gjakut mund të vërehen çrregullimet e ndryshme metabolike dhe çrregullime tjera që ndodhin në organizëm. Laboratori Bel Medic International  pacientëve iu mundëson që në afat sa më të shkurtë dhe sa me më pak stress t’i japin mostrat për analiza. Për marrjen e mostrave gjithmonë shfrytëzojmë material më kualitativ.

Klinikat tona

Klinikat më moderne – ekspertët më të shquar

Endokrinologji

Vizita endokrinologjike Vizita endokrinologjike përfshin bashkëbised...

Lexoje

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeça...

Lexoje

Gjinekologji

Gjinekologji Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin ...

Lexoje

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë ...

Lexoje

Kardiologjia

Kardiologjia Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në...

Lexoje

Interne

Mjekësia interne Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundj...

Lexoje