Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Mjekësia familjare

I takon mbrojtjes primare shëndetësore, obligim i së cilës është që pacientit t’i ofrojë shërbime adekuate mjekësore, të jetë në dispozicion të tyre, të jetë gjithpërfshirës dhe udhëzues.

Mjeku familjar është specialist i mjekësisë së përgjithshme, i cili kujdeset për gjithë familjen tuaj. Me një vizitë adekuate, përcjellje të historisë së sëmundjes, përcjelljen e rrjedhës së sëmundjes, mjeku i mire familjar mund të parandalojë shumë komplikime dhe avansim të sëmundjes.

Pjesë e ekipit tone punues në Bel Medic International është dr. Luljeta Kadiri , specialiste e mjekësisë familjare.