Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Nefrologjia

Nefrologjia

Nefrologjia  është subspecializim ( pjesë ) e mjekësisë interne e cila merret me mjekimin e traktit uro- gjenital me metoda jo- operative ose konservative . Urologjia është edhe degë kirurgjikale e cila merret me trajtim operativ të sëmundjeve  të sistemit uro- gjenital të organizmit të njeriut. Problemet më të shpeshta urologjike, nefrologjike janë infeksionet  ( pezmatimet ) e traktit urinar, të cilat mjekohen me antibiotikë dhe uro-antiseptikë pas bërjes së urinokulturës e cila na jep përgjigje në pyetjen , cila bakterie është shkaktare e pezmatimit , e antibiogrami na përgjigjet në pyetjen se cili antibiotik dhe uro- antiseptik vepron në atë bakterie.

Doktor Radojica Stolić

Klinikat tona

Klinikat më moderne – ekspertët më të shquar

Endokrinologji

Vizita endokrinologjike Vizita endokrinologjike përfshin bashkëbised...

Lexoje

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeça...

Lexoje

Gjinekologji

Gjinekologji Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin ...

Lexoje

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë ...

Lexoje

Kardiologjia

Kardiologjia Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në...

Lexoje

Interne

Mjekësia interne Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundj...

Lexoje