Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Kirurgjia e përgjithshme

Kirurgjia e përgjithshme

Kirurgjia abdominale si pjesë e gjërë e kirurgjisë, merret me problemet e organeve abdominale, me diagnostikën e tyre, evoluimin dhe mjekimin e anomalive të lindura dhe të fituara. Si pjesë e problemit me të cilat merret janë:

Operacionet e tëmthit
Operacionet e hernive
Operacionet e apendixit
Operacionet e zorrës së trashë dhe rektumit
Operacionet e zorrës së hollë
Operacionet e lukthit
Operacionet e mëlqisë

Operacionet e shpretkës

Ajo që tash cilin do intervenim e bën më të lehtë si për pacientin ashtu edhe për kirurgun janë procedurat minimale invasive përmes laparoskopisë dhe torakoskopisë, të cilat metoda zgjidhin problemet e abdomenit, urotraktit dhe toraxit.

  • Laparoskopia është intervenim invaziv minimal përmes të cilës e kemi në vështrim gjendjen e organeve, arritje e lehtë dhe direkte me dhimbje minimale, me prerje të vogël dhe shërim të shpejtë të pacientit.
  • Pas intervenimit laparoskopik pacienti veq në mbrëmje mund të konsumojë lëngje, mëngjesin e të nesërmes ushqim dhe veq planifikohet për shkuarje në shtëpi.

Bel Medic International, ekipin e tij punues e plotëson me kirurgë abdominal eminentë si , prof. dr. Miroslav Stojanovic.

Prof. Stojanovic me realizimin e intervenimeve të shumta laparoskopike, është njëri prej edukatorëve të parë të laparoskopisë me të cilën edhe më tutje merret.

Eshtë një nga të paktit në rajonin tone i cili merret me resekcionin e mëlqisë.

 

Klinikat tona

Klinikat më moderne – ekspertët më të shquar

Endokrinologji

Vizita endokrinologjike Vizita endokrinologjike përfshin bashkëbised...

Lexoje

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeça...

Lexoje

Gjinekologji

Gjinekologji Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin ...

Lexoje

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë ...

Lexoje

Kardiologjia

Kardiologjia Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në...

Lexoje

Interne

Mjekësia interne Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundj...

Lexoje