Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

ORL

ORL

Ordinanca e otorinolaringologjisë në poliklinikën Bel Medic , iu mundëson klientëve të vet  që kanë probleme me dëgjim dhe sëmundje të sinusëve,  t’i zgjidhin ato me ndihmën e ekpertit eminent  dhe me mjete diagnostike më moderne . Në Atlas – spital i përgjithshëm , mund të kryhen këto vizita specialistike të ORL- së:

-Vizita nga ana e mjekut specialist të ORL-s

-Intervenimi ( inhalimi, shpërlarja e veshit, etj.)

-Aplikimi i terapisë( intravenoze dhe infuzione)

-Audiometria dhe timpanometria

Doktor Milorad Adžić

Klinikat tona

Klinikat më moderne – ekspertët më të shquar

Endokrinologji

Vizita endokrinologjike Vizita endokrinologjike përfshin bashkëbised...

Lexoje

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeça...

Lexoje

Gjinekologji

Gjinekologji Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin ...

Lexoje

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë ...

Lexoje

Kardiologjia

Kardiologjia Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në...

Lexoje

Interne

Mjekësia interne Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundj...

Lexoje