Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Kirurgjia plastike

Zbukurimi i trupit dhe fytyrës dhe arritja e dukjes së dëshiruar mund të ndikojë dukshëm në kualitetin e jetës dhe në vetëbesim. Plakja si process natyror është i pandalshëm , por me ndihmën e mjekësisë estetike mund të eliminojmë dukshëm shenjat e para të saja. Duke realizuar intervenimin estetik nga ekspertët eminent të kësaj lamie, pacientit mund t’i kthehet dukja rinore e cila personin mund t’a rinon në disa raste edhe mbi pesë vjet.

Klinikat tona

Klinikat më moderne – ekspertët më të shquar

Endokrinologji

Vizita endokrinologjike Vizita endokrinologjike përfshin bashkëbised...

Lexoje

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeça...

Lexoje

Gjinekologji

Gjinekologji Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin ...

Lexoje

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë ...

Lexoje

Kardiologjia

Kardiologjia Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në...

Lexoje

Interne

Mjekësia interne Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundj...

Lexoje