Vendosni një takim

info@belmedicks.com     +383 49 455 999
Orari i punës: Pon - Sub 8:00 - 20:00

Urologjia

Urologjia është degë specialistike e cila merret me sëmundsjet e organeve të  traktit urinar ( veshka, ureteri, fshikëza e urines dhe uretra ) si dhe organeve gjenitale mashkullore ( penis, testisë, epididime, prostatë ).

Shkaqet më të shpeshta për të cilat pacienti lajmërohet për vizitë te urologu janë infeksionet e rrugëve urinare, gurët në veshkë dhe në kanale urinare si dhe problemet me prostate. Për fat të keq, arësye e shpeshtë e ardhjes te urologu janë edhe pengesat prapa të cilave fshihet njëri nga sëmundjet malinje të traktit urogjenital. Diagnoza e saktë , e vendosur me kohë, e bën më të lehtë mjekimin dhe parandalon pasojat e padëshirueshme  dhe komplikimet sikur tek ato  beninje ( infeksioni, guri, rritja beninje e prostates , etj. ) ashtu edhe sëmundjeve malinje të cilat nëse zbulohen në stadin e hershëm të zhvillimit, shpesh mjekohen definitivisht .

Me ekipin e tij konsultantësh – ekspertë eminentë nga dega e urologjisë- Bel Medic International  Juve ju ofron siguri që problem i Juaj të jetë i zgjidhur me sukses.

Doktor Radivoje Lazić

Klinikat tona

Klinikat më moderne – ekspertët më të shquar

Endokrinologji

Vizita endokrinologjike Vizita endokrinologjike përfshin bashkëbised...

Lexoje

Laboratori

Marrja e gjakut propozohet për preventive, deri në moshën 50 vjeça...

Lexoje

Gjinekologji

Gjinekologji Si degë e mjekësisë, gjinekologjia merret me studimin ...

Lexoje

Dermatologjia

Dermatologjia me kozmetologjinë Lëkura e bukur dhe e shëndoshë ë ...

Lexoje

Kardiologjia

Kardiologjia Ordinanca kardiologjike në  poliklinikën Bel Medic në...

Lexoje

Interne

Mjekësia interne Mjekësia interne  merret me problemet dhe sëmundj...

Lexoje